DEURPDUAM 2. ULUSAL CİSEF EGE SEMPOZYUMU Merkez Yönetim Kurulu ve Merkez Sempozyum Ekibi

Yayınlanma Tarihi: 07-01-2024

Dokuz Eylül Üniversitesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetim Kurulu olarak CİSEF işbirliğinde sizler için “2. ULUSAL CİSEF EGE SEMPOZYUMU” gerçekleştireceğiz.
DEURPDUAM MERKEZ YÖNETİM KURULU olarak özveriyle çalışmalarımızı sürdürmekteyiz.
Hepinizi aramızda görmeyi çok isteriz.

Dokuz Eylül Üniversitesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Uygulama ve Araştırma Merkez Sempozyum Ekibi olarak, ‘2. ULUSAL CİSEF EGE SEMPOZYUMU’na genç, dinamik bir ekibin özverili ve titiz çalışmalarıyla hazırız.
Tüm ekibe çalışmaları için teşekkür ederiz.
• 13-14 Ocak 2024 tarihinde DESEM’de gerçekleştirilecek olan sempozyumumuzda siz öğrencileri de aramızda görmeyi çok isteriz.